Faciliteiten

Ontbijt

Extra kamer

Vervoer

Paarden

Jeu de Boules

Massage

Ontbijt

Elke morgen serveren wij op een door u gewenst tijdstip het ontbijt.

Ontbijten kan in uw zitkamer of bij mooi weer in de tuin. Het ontbijt bestaat uit vers fruit, 

yoghurt, muesli, verse warme broodjes, croissants, verschillende soorten vleesbeleg, kaasbeleg, confitures, hagelslag, chocoladepasta, honing, eitjes, koffie en thee, vers fruitsap.

Mocht u last hebben van bijvoorbeeld bepaalde allergiën? Meldt dit vantevoren zodat wij rekening kunnen houden met u wensen.

Extra slaapplaatsen

– OVERNACHTEN MET 3 OF 4 PERSONEN –

U bent bij ons de enige gast. Er is maar 1 slaapkamer. Toch is het mogelijk wanneer u met 3 personen wilt komen, wij een extra comfortabel bed in de zitkamer kunnen plaatsen.

Daarnaast is het natuurlijk wel gezellig om met vrienden of familie een paar dagen er tussen uit te gaan. Het is alleen dan mogelijk om met 4 personen te overnachten. We richten dan een extra slaapkamer in die direct aansluit aan de andere kamers. U verblijft echter nooit met vreemde mensen omdat die kamer niet apart is te boeken.

Bekijk de prijzen of: 

Fietsenverhuur

Wilt u graag tijdens u verblijf fietsen huren?

Dit kan via fietsenmaker Rob Scheurs uit Nederweert.

U kunt de fietsen zelf reserveren of via ons, wij kunnen ervoor zorgen dat de fietsen hier klaarstaan en weer worden teruggebracht. 

Motoren

Wij zijn fervent motorliefhebbers. Motorrijders zijn welkom op de Cassehof. De motor kunt veilig binnen parkeren naast vele andere motoren. Er is hier een professionele werkplaats voor onderhoud en customizing van Harley Davidson motoren. (Check : area9.nl)

Paarden

Neem uw eigen paarden mee op uw verblijf! De Cassehof is een boerderij met 1,5 hectare weidegrond. Deze weidegrond is verdeeld in 4 weides en ingezaaid met Horsemaster paardengras. Er zijn 2 stallen aanwezig en een buitenbak met verlichting. Wij verkrijgen het hooi van ons eigen land. Vanuit de Cassehof rijdt u direct met uw paard richting de Groote Peel. Er zijn diverse ruiter- en menpaden in onze omgeving.

P.S. Wij houden van dieren, maar helaas zijn huisdieren niet toegestaan in onze bed and breakfast.

Jeu de boules baan

Ervaar het ultieme vakantiegevoel door het spelen van jeu de boules. Naast de paardenweides ligt een jeu de boulesbaan met een heerlijk zitje waar u vrijblijvend gebruik van kunt maken. De ballen liggen klaar, zet de wijn maar koud. Bonne chance!

Massage

Tijdens uw verblijf is het mogelijk een heerlijke massage te ondergaan. Boek deze vooraf of vraag bij aankomst wanneer dit schikt. Op de Cassehof is een professionele massagepraktijk aanwezig.

Wilt u graag meer weten over de verschillende faciliteiten? Neem dan gerust even contact op of bekijk eerst even onze prijzen.

– Wilt u verblijven op de Casssehof? –